Påske

05/04/2010

Nå er altså påsken over for i år, i morgen venter hverdagen igjen. Det blir ingen vanlig hverdag for meg fremover, jeg begynner nemlig i praksis i morgen. Det blir litt skummelt, ganske spennende og forhåpentligvis veldig lærerikt. Jeg grugleder meg litt. Det jeg ser mest frem til er å på en måte se alt jeg har lest i år i praksis, jeg ser for meg at jeg kommer til å spørre og grave en del, jeg har jo aldri jobbet med psykisk utviklingshemmede før, så jeg er jo helt blank. De på praksisplassen min virket veldig engasjerte og kunnskapsrike, og de ville at jeg skulle få så stort utbytte av det som mulig. De seks praksisukene kommer nok til å fly avgårde. Må bare huske å lese litt psykologi innimellom, må jo ta eksamen 21. mai.

I påsken har jeg egentlig ikke gjort så mye, jobbet fredag, lørdag, mandag, tirsdag og onsdag og fri resten. Det er det som er ålreit med å jobbe på Vinmonopolet. Veldig greie åpningstider, du har fortsatt litt av kvelden igjen selv om man jobber en dag, og det synes jeg er veldig ålreit. Bortsett fra jobbing har det blitt en 2-3 løpeturer, litt fyll, noen filmkvelder og kosekvelder med gode venner. Skulle ønske at alle hadde fri oftere, man blir jo spredd for alle vinder, og det er som regel bare i ferien at alle har mulighet til å titte innom.

Typisk nok ble det ikke fint  vær her før i dag, men jeg fikk lurt med meg kjæresten ut på en lang gåtur, det var da vi fant hestehovene på bildet øverst. Vårfølelsen begynner virkelig å komme nå. Hører snøen som smelter overalt og kjenner sola varmer, jeg gleder meg til sommer!

Håper alle har hatt en koselig påske (:

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: